Αθλητικές Εκδηλώσεις

Φεβρουάριος 21, 2017

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στο "DAY RUN 2017", που διεξήχθη στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, με 1 Αξιωματικό και 18 Σπουδαστές της.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το ΑΣΑΕΔ και περιελάμβανε τους αγώνες ανωμάλου δρόμου των Σχολών των ΕΔ και ΣΑ.

Ιδιαίτερη επιτυχία αποτέλεσε, η κατάκτηση της πρώτης ατομικής θέσης στον αγώνα 4.000m γυναικών, από Σπουδάστρια της Σχολής και της δεύτερης ομαδικής θέσης...

Δεκέμβριος 14, 2016

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στον Αγώνα «TRIKALA CITY TRAIL» στα Τρίκαλα με 1 Αξιωματικό και 14 Σπουδαστές της. Η εκκίνηση δόθηκε από την Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων με την διαδρομή να περνάει από κεντρικά σημεία της πόλης όπως η περιοχή στο Βαρούσι, το Φρούριο, το νέο μουσείο Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές, το Τζαμί και με τερματισμό στον ίδιο χώρο. Ιδιαίτερη επιτυχία αποτέλεσε, η κατάκτηση της τρίτης ομαδικής θέσης Σπουδαστών της Σχολής.

Η Σχολή...

Δεκέμβριος 14, 2016

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 η Σχολή συμμετείχε με 1 Αξιωματικό και 31 Σπουδαστές, σε αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στα Καλάβρυτα με την ονομασία «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος».

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Δήμο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Νοέμβριος 14, 2016

        Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στον «34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών» , με 1 Αξιωματικό και 24 Σπουδαστές της. Η διαδρομή του αγώνα ήταν 42.195m, με σημείο εκκίνησης τον Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.

           Ο αγώνας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

        Ιδιαίτερη επιτυχία αποτέλεσε το γεγονός, ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα της Σχολής στο σύνολό της τερμάτισε με επιτυχία.

       Η Σχολή αισθάνεται την ανάγκη συγχαρεί τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα.