Δραστηριότητες

Δεκέμβριος 17, 2016

Σε υλοποίηση των κατευθύνσεων, της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τις κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, περί ανάδειξης της ιστορικής κληρονομιάς και αποκατάστασης παραλείψεων του παρελθόντος, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, τα εγκαίνια του Μουσείου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Η δημιουργία του Μουσείου, είναι ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης σε όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η Σχολή στην Πατρίδα.

...
Δεκέμβριος 14, 2016

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στον Αγώνα «TRIKALA CITY TRAIL» στα Τρίκαλα με 1 Αξιωματικό και 14 Σπουδαστές της. Η εκκίνηση δόθηκε από την Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων με την διαδρομή να περνάει από κεντρικά σημεία της πόλης όπως η περιοχή στο Βαρούσι, το Φρούριο, το νέο μουσείο Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές, το Τζαμί και με τερματισμό στον ίδιο χώρο. Ιδιαίτερη επιτυχία αποτέλεσε, η κατάκτηση της τρίτης ομαδικής θέσης Σπουδαστών της Σχολής.

Η Σχολή...

Δεκέμβριος 14, 2016

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 η Σχολή συμμετείχε με 1 Αξιωματικό και 31 Σπουδαστές, σε αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στα Καλάβρυτα με την ονομασία «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος».

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Δήμο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Δεκέμβριος 12, 2016

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στο πα-ρεκκλήσιο του Αγ. Γεωργίου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στο Στρα-τόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ» στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας των 17 Επιλαχό-ντων Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019. Στην Τελετή παρέστησαν η Διοίκηση της Σχολής καθώς και οι οικογέ-νειες των ορκισθέντων νεοεισερχομένων Σπουδαστών.