Εορτές - Τελετές

Φεβρουάριος 20, 2017

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια Τρικάλων και Καλαμπάκας και ώρα 10:30 και 11:00 αντίστοιχα, προς τιμή των νεκρών που έπεσαν υπέρ πατρίδος στους αγώνες του Έθνους.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Τρίκκης και Σταγών και παρευρέθησαν ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Τρικάλων, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Τρικάλων, ο Δντης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ο Δκτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, ενώσεις αποστράτων και...

Φεβρουάριος 13, 2017

Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

     Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια Τρικάλων και Καλαμπάκας την 10:30 και 11:00 αντίστοιχα, προς τιμή των νεκρών που έπεσαν υπέρ πατρίδος στους αγώνες του Έθνους.

Μετά το πέρας της τελετής θα παρατεθεί καφές στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων.

Δεκέμβριος 17, 2016

Σε υλοποίηση των κατευθύνσεων, της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τις κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, περί ανάδειξης της ιστορικής κληρονομιάς και αποκατάστασης παραλείψεων του παρελθόντος, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, τα εγκαίνια του Μουσείου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Η δημιουργία του Μουσείου, είναι ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης σε όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η Σχολή στην Πατρίδα.

...
Δεκέμβριος 12, 2016

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στο πα-ρεκκλήσιο του Αγ. Γεωργίου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στο Στρα-τόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ» στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας των 17 Επιλαχό-ντων Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019. Στην Τελετή παρέστησαν η Διοίκηση της Σχολής καθώς και οι οικογέ-νειες των ορκισθέντων νεοεισερχομένων Σπουδαστών.