Εορτές - Τελετές

Δεκέμβριος 17, 2016

Σε υλοποίηση των κατευθύνσεων, της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τις κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, περί ανάδειξης της ιστορικής κληρονομιάς και αποκατάστασης παραλείψεων του παρελθόντος, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, τα εγκαίνια του Μουσείου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Η δημιουργία του Μουσείου, είναι ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης σε όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η Σχολή στην Πατρίδα.

...
Δεκέμβριος 12, 2016

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στο πα-ρεκκλήσιο του Αγ. Γεωργίου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στο Στρα-τόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ» στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας των 17 Επιλαχό-ντων Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019. Στην Τελετή παρέστησαν η Διοίκηση της Σχολής καθώς και οι οικογέ-νειες των ορκισθέντων νεοεισερχομένων Σπουδαστών.

Νοέμβριος 23, 2016

     

            Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν επετειακές εκδηλώσεις που περιελάμβαναν, έπαρση - υποστολή της σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης στο Μνημείο πεσόντων, στο Στρατόπεδο «Καβράκου».

 

            Στη συνέχεια ακολούθησε έκθεση φωτογραφίας και προβολή...

Νοέμβριος 18, 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στο παρεκκλήσιο του Αγ. Γεωργίου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στο Στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ» στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας των 19 Επιλαχόντων Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019.

Στην Τελετή παρέστησαν η Διοίκηση της Σχολής καθώς και οι οικογένειες των ορκισθέντων νεοεισερχομένων Σπουδαστών.