Αθλητικές Εκδηλώσεις

Δεκέμβριος 11, 2017

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 η Σχολή συμμετείχε με 2 Αξιωματικούς και 33 Σπουδαστές, στον λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στα Καλάβρυτα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Δήμο και τη Γραμματεία ΑΣΑΕΔ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Νοέμβριος 13, 2017

        Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στον «35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών» , με 4 Αξιωματικούς και 43 Σπουδαστές της. Η διαδρομή του αγώνα ήταν 42.195m, με σημείο εκκίνησης τον Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.

      Ο αγώνας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

       Η αντιπροσωπευτική ομάδα της Σχολής στο σύνολό της τερμάτισε με επιτυχία, με αξιόλογους χρόνους και ατομικά ρεκόρ.

     Η Σχολή αισθάνεται την ανάγκη συγχαρεί τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα.

Οκτώβριος 20, 2017

     Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιηθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και του ΑΟ Τρικάλων, για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, παρουσία του  Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας  Δημήτρη Βίτσα, συνοδευόμενου από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Σεπτέμβριος 27, 2017

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 η Σχολή συμμετείχε, με 1 Αξιωματικό και 24 Σπουδαστές, στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πέλλας - Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών» (συνολικής απόστασης 21 χλμ περίπου). Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου της σφαγής 120 Γιαννιτσωτών και της πυρπόλησης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.


Ιδιαίτερη διάκριση για τη Σχολή ήταν η κατάληψη της δεύτερης...