Εκπαιδευτικά ταξίδια - Επισκέψεις

Απρίλιος 19, 2019

  Την Τρίτη 09 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της IΙας Τάξης Σπουδαστών στο Μουσείο και στον Ιστορικό χώρο της Μάχης του Σαρανταπόρου στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων. 

Μάρτιος 15, 2019

  Την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Iης Τάξης Σπουδαστών στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων. 

Οκτώβριος 22, 2018

  Το Σάββατο 13 Oκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, εκπαιδευτική επίσκεψη – περιήγηση των Σπουδαστών Ιης Τάξης της Σχολής στη Λάρισα, στο Μουσείο Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, στο Διαχρονικό Μουσείo και στη Δημοτική Πινακοθήκη. 

  Στο Μουσείο Κτηνιατρικής Υπηρεσίας οι Σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ενδιαφέρουσα πτυχή της ιστορίας του Ελληνικού Στρατού από την εποχή που υπηρετούσαν στις τάξεις του ζώα, όπως τα άλογα του Ιππικού και τα μουλάρια των Λόχων Ημιονηγών.

  Στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας οι Σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να δουν αντιπροσωπευτικά ευρήματα του...

Οκτώβριος 11, 2018

Τo Σάββατο 06 Oκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, Επίσκεψη των Σπουδαστών Ιης Τάξης της Σχολής, στις Ιερές Μονές των Μετεώρων.

Οι Σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη μεγαλοπρέπεια ενός μοναδικού γεωλογικού φαινομένου και παράλληλα να γνωρίσουν ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Στις Ιερές Μονές Μεγάλου Μετεώρου, Βαρλαάμ, Αγίου Στεφάνου, Αγίας Τριάδος, Αγίου Νικολάου Αναπαύσα και Ρουσάνου προσκύνησαν τις Ιερές Εικόνες και Λείψανα Αγίων και ενημερώθηκαν για την ιστορία των Μονών...