Εορτές - Τελετές

Ιούλιος 18, 2019

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στα Τρίκαλα, η τελετή ορκωμοσίας Μονίμων Λοχιών Τάξης 2019 «Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Αθανάσιου Σακέττα», παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά, του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Φλώρου, της Πολιτειακής και Θρησκευτικής ηγεσίας, των τοπικών Αρχών και λοιπών φορέων της πόλης της Τρικάλων, καθώς και πλήθος συγγενών των ορκισθέντων.

...
Μάιος 07, 2019

Την Παρασκευή 03 Μαΐου και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ο εορτασμός του Προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου.

Με το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε σειρά επιδείξεων - εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως ασκήσεις ακριβείας από Διμοιρία Σπουδαστών, τεχνικές αυτοάμυνας, έκθεση οπλισμού, καθώς και επιβίβαση - αποβίβαση σε ελικόπτερο, αναρρίχηση – καταρρίχηση στον πύργο αναρρίχησης της Σχολής και ταχεία τάξη ΒΟΠ.

...
Οκτώβριος 22, 2018

   Παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου     κ. Στεφανή Αλκιβιάδη και του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ,  Αντιστράτηγου            κ. Δημόκριτου Ζερβάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα        Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας των 167   Πρωτοετών Σπουδαστών, εκ των οποίων 14 από την Κύπρο, Τάξεως 2021 «Επχίας (ΠΖ) Δημήτριος Ίτσιος».

      Στην τελετή, παρέστησαν πολιτικές, πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές της περιοχής, αντιπροσωπείες από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα...

Ιούλιος 17, 2018

Σήμερα 13 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των Μονίμων Λοχιών Τάξεως 2018 «Αντιστράτηγου Γεωργίου Κονδύλη» και η τελετή θεμελίωσης του νέου κτιρίου Διοικητικής Μέριμνας της Σχολής, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, στην έδρα της Σχολής.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός απένειμε τα πτυχία στους 151 νέους Μόνιμους Υπαξιωματικούς εκ των οποίων 126 από την Ελλάδα (71 άντρες και...