Αθλητικές Εκδηλώσεις

Ιανουάριος 17, 2020

Την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2019 η Σχολή συμμετείχε στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Αγώνας Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Δήμο και τη Γραμματεία ΑΣΑΕΔ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ιδιαίτερες διακρίσεις για τη Σχολή ήταν η κατάληψη της δεύτερης θέσης γενικής κατηγορίας γυναικών.

Δεκέμβριος 18, 2019

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019 η Σχολή συμμετείχε, στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πέλλας - Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών» (συνολικής απόστασης 21 χλμ περίπου). Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου της σφαγής 120 Γιαννιτσωτών και της πυρπόλησης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Ιδιαίτερες διακρίσεις για τη Σχολή ήταν η κατάληψη της πρώτης και τρίτης θέσης γενικής κατηγορίας...

Δεκέμβριος 18, 2019

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε, με 1 Αξιωματικό και 28 Σπουδαστές, στην Πορεία Τιμής «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2019».

Η εκδήλωση οργανώθηκε με την ευκαιρία της επετείου της Μάχης των Θερμοπυλών και περιελάμβανε πορεία 25 χιλιομέτρων στο όρος Καλλίδρομο, ακολουθώντας τη διαδρομή της «Ανοπαίας Ατροπού».

Η εκκίνηση για τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε στο χωριό Ελευθεροχώρι και ο τερματισμός στο Μνημείο...

Μάιος 02, 2019

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στους αγώνες πρωταθλημάτων των Στρατιωτικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που έλαβαν χώρα από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου έως τη Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, κατακτώντας την 2η θέση στις γυναίκες και την 3η θέση στους άντρες και αποκομίζοντας συνολικά 47 μετάλλια.