Δραστηριότητες

Ιούλιος 15, 2021

Από 31 Μαϊ 21 έως 17 Ιουν 21, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, διεξήγαγε τη θερινή εκπαίδευση – διαβίωση Σπουδαστών στην περιοχή «Καναπίτσα» Λιτοχώρου. Παράλληλα οι Σπουδαστές ΙΙας Τάξης εκπαιδεύτηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Σπουδαστών περιελάμβανε αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, με συνδρομή πλωτών και εναέριων μέσων.

Η θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών,...

Μάιος 13, 2021

Τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντγος Άγγελος Ιλαρίδης, επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ ενημερώθηκε από το Διοικητή της Σχολής Ταξχο Κων/νο Δαλάκη για τη λειτουργία της Σχολής, την παρεχόμενη εκπαίδευση στους Σπουδαστές, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου και επιθεώρησε την πρόοδο των εκτελούμενων έργων, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των...

Μάιος 13, 2021

Την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, παρουσία του Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη Γενικού Επιθεωρητή Στρατού - Διοικητή Δόγματος και Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), από τον Υπτγο Φώτιο Γκίκα στον Ταξίαρχο  Κωνσταντίνο Δαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής τηρήθηκαν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από την πανδημία COVID-19.

Μάιος 13, 2021

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων διέθεσε στις 03 Μαρτίου 2021 στην Τοπική Κοινότητα Ζάρκο του Νομού Τρικάλων προσωπικό, μέσα και είδη πρώτης ανάγκης (σκηνές, κουβέρτες και κρεβάτια), για τις ανάγκες στέγασης των κατοίκων της περιοχής που προέκυψαν από το μεγάλο σεισμό μεγέθους 5,9 R στο οικιστικό δίκτυο της Τ. Κ. Ζάρκο.