Κοινωνική Προσφορά

Μάιος 13, 2021

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων διέθεσε στις 03 Μαρτίου 2021 στην Τοπική Κοινότητα Ζάρκο του Νομού Τρικάλων προσωπικό, μέσα και είδη πρώτης ανάγκης (σκηνές, κουβέρτες και κρεβάτια), για τις ανάγκες στέγασης των κατοίκων της περιοχής που προέκυψαν από το μεγάλο σεισμό μεγέθους 5,9 R στο οικιστικό δίκτυο της Τ. Κ. Ζάρκο.

Μάιος 13, 2021

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα της συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19) πραγματοποιήθηκε, από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 η ανάπτυξη, εντός του Στρδου της Σχολής, κατάλληλων υποδομών και διάθεσης υγειονομικού προσωπικού για τη διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών rapid tests στους κατοίκους της Π.Ε. Τρικάλων.

Μάιος 13, 2021

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και της ενίσχυσης των δεσμών με την τοπική κοινωνία, παρέδωσε τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας των υπηρετούντων στη Σχολή στελεχών στις Ιερείς Μητροπόλεις Τρίκκης και Σταγών, Σταγών και Μετεώρων, καθώς και στο Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων.

Μάιος 13, 2021

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020, εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων στο Στρδο της Σχολής. Συγκεντρώθηκαν συνολικά  120 φιάλες αίματος.