Δεκτοί Υποψήφιοι και Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων 2021

2021, Ιούνιος 16 - 11:59πμ
Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών
Δημοσίευση Προγράμματος Προκαταρκτικών Εξετάσεων και Δεκτών Υποψηφίων για την εισαγωγή σπουδαστών σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ για το ακαδ. έτος 2021-2022

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (σε ποια ομάδα ανήκετε- πότε παρουσιάζεστε - που παρουσιάζεστε)
  • ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των υποψηφίων που κατέθεσαν δικαιολογητικά στη ΣΜΥ στην οποία εμφανίζεται η ομάδα στην οποία έχουν ενταχθεί για τις προκαταρκτικές εξετάσεις και η ημερομηνία πρώτης παρουσίασης.

   Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων 2021

   Κατάσταση Δεκτών Υποψηφίων Ακαδ. Έτους 2021-2022


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ:

1. Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού covid-19 είναι υποχρεωτική η τήρηση των παρακάτω μέτρων:

α. Χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών από όλους τους υποψηφίους και το προσωπικό σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εξεταστικών κέντρων. Δεν συνιστάται η χρήση μάσκας από τους υποψήφιους κατά τη διάρκεια των αθλητικών δοκιμασιών.

β. Διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου (self-test, PCR ή rapid-test) μια φορά την εβδομάδα από τους υποψηφίους και το προσωπικό και προσέλευση στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους καθημερινά τη δήλωση ή τη βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid-test).

2. Κατά την παρουσίασή τους στο εξεταστικό κέντρο θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα μολύβι, μπλε στυλό, ξύστρα, γόμα και δύο λευκές κόλλες χαρτιού Α4.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΣΜΥ - Πληροφορίες Πρόσβασης

424 ΓΣΝΕ - Πληροφορίες Πρόσβασης