Δέλτια Τύπου Έτους 2013

Δεκέμβριος 18, 2013

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που εδρεύουν στην πόλη των Τρικάλων, της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπι- στημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου ημερίδα σε αίθουσα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, με θέμα:

«Άσκηση και Συμπεριφορά Υγείας ως Τρόπος Ζωής, Παράγοντες Σωματικής Απόδοσης στο Επιχειρησιακό Περιβάλλον»

Σκοπός της ημερίδας ήταν αφενός η...

Δεκέμβριος 17, 2013

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε, την 16 Δεκεμβρίου 2013, εθελοντική αιμοδοσία στη Σχολή σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων.

Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Τρικάλων, είναι δημιουργία ικανού αποθέματος αίματος, πρωτίστως για τις ανάγκες των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Κατά την παραπάνω εκδήλωση, συγκεντρώθηκαν συνολικά...

Δεκέμβριος 05, 2013

Παρουσία του Διοικητού της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου κ. Χρίστου Μανωλά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, η τελετή επίδοσης ξιφών σε δικαιούμενους Αξιωματικούς (πλην ΣΣΕ-ΣΣΑΣ).

Στη τελετή παρέστησαν, οι Θρησκευτικές και Πολιτικές Αρχές της πόλεως των Τρικάλων, Ανώτατοι Αξιωματικοί, αντιπροσωπείες Στελεχών Μονάδων της Θεσσαλίας, καθώς και οι συγγενείς των Τιμηθέντων Αξιωματικών.

Στην...

Οκτώβριος 18, 2013

Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αθανασίου Δαβάκη και του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου κ. Αθανασίου Τσέλιου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», η τελετή ορκωμοσίας των 168 Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2015.

Στην τελετή παρέστησαν οι Θρησκευτικές, Στρατιωτικές και Πολιτικές αρχές της πόλης των Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και οι συγγενείς των ορκισθέντων...