Δημοσιεύσεις

Ιανουάριος 07, 2019


Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 31 Ιαν 2019 και ώρα 10:00 (λήξη επίδοσης προσφορών) θα διενεργηθεί στο Στρατόπεδο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα, επαναληπτικός συνοπτικός διαγωνισμός, με έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, μόνο βάσει  τιμής των προς προμήθεια γλυκισμάτων σύμφωνα με τις...

Νοέμβριος 23, 2018

Στo πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης στο Μνημείο πεσόντων, στο Στρατόπεδο «ΚAΒΡΑΚΟΥ».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν Ασκήσεις Ακριβείας από Διμοιρία Επιδείξεως, Επίδειξη Ομάδας Αυτοάμυνας και Επίδειξη Κυκλικής Εκγύμνασης από Διμοιρία Σπουδαστών της Σχολής.

Νοέμβριος 23, 2018

Την Δευτέρα 19 Οκτώβριου 2018 πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η κατάταξη των επιλαχόντων πρωτοετών Σπουδαστών.

Κατατάχθηκαν 17 Σπουδαστές και 6 Σπουδάστριες, επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Έτους 2018.

Τους νεοεισερχόμενους επιλαχόντες, υποδέχθηκαν στην κεντρική πύλη της Σχολής, Αξιωματικοί του τμήματος Εισαγωγικών Εξετάσεων και ακολουθώντας το πρόγραμμα κατάταξης εντάχθηκαν στη στρατιωτική οικογένεια.

Νοέμβριος 16, 2018

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στον «36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών», με 4 Αξιωματικoύς και 43 Σπουδαστές της. Η διαδρομή του αγώνα ήταν 42.195μ, με σημείο εκκίνησης τον Μαραθώνα και τερματισμό το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ο αγώνας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα της Σχολής στο σύνολό της τερμάτισε με επιτυχία, με αξιόλογους χρόνους και ατομικά ρεκόρ.

...