Δέλτια Τύπου Έτους 2016

Δεκέμβριος 17, 2016

Σε υλοποίηση των κατευθύνσεων, της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τις κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, περί ανάδειξης της ιστορικής κληρονομιάς και αποκατάστασης παραλείψεων του παρελθόντος, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, τα εγκαίνια του Μουσείου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Η δημιουργία του Μουσείου, είναι ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης σε όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η Σχολή στην Πατρίδα.

...
Δεκέμβριος 14, 2016

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 η Σχολή συμμετείχε με 1 Αξιωματικό και 31 Σπουδαστές, σε αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στα Καλάβρυτα με την ονομασία «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος».

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Δήμο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Δεκέμβριος 12, 2016

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στο πα-ρεκκλήσιο του Αγ. Γεωργίου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στο Στρα-τόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ» στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας των 17 Επιλαχό-ντων Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019. Στην Τελετή παρέστησαν η Διοίκηση της Σχολής καθώς και οι οικογέ-νειες των ορκισθέντων νεοεισερχομένων Σπουδαστών.

Νοέμβριος 30, 2016

           Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 σε αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής, στα πλαίσια των δράσεων «ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», πραγματοποιήθηκε συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων, υπό τη διεύθυνση της διακεκριμένης μαέστρου κ. Σοφίας Γιολδάση .

        Ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, καλωσόρισε τα μέλη της συμφωνικής ορχήστρας, τα μελή  του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων και τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, τονίζοντας τη σημασία της Μουσικής σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και προέτρεψε τους αυριανούς Υπαξιωματικούς να...