Δέλτια Τύπου Έτους 2014

Δεκέμβριος 23, 2014

Ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, η χορωδία της Σχολής πραγματοποίησε επισκέψεις και έψαλε τα κάλαντα σε ιδρύματα, θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Tρικάλων και το Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντγο κ. Βασίλειο Τελλίδη, όπως το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

Στη Στέγη Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (Πύλη Τρικάλων)

...
Δεκέμβριος 18, 2014

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε, την 18 Δεκεμβρίου 2014, εθελοντική αιμοδοσία στη Σχολή σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων.

Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού, είναι η δημιουργία ικανού αποθέματος αίματος, πρωτίστως για τις ανάγκες των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Κατά την αιμοδοσία, συγκεντρώθηκαν συνολικά 30 φιάλες αίματος...

Δεκέμβριος 04, 2014

Στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος - Αιγύπτου, πραγματοποιήθηκε από 2 έως 4 Δεκεμβρίου επίσκεψη τριμελούς αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της Αιγύπτου, στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε ενημέρωση για την αποστολή, τη λειτουργία και την παρεχόμενη εκπαίδευση της Σχολής καθώς και περιήγηση στις εγκαταστάσεις της. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη των Τρικάλων και τις...

Νοέμβριος 07, 2014

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε διάλεξη, σε αίθουσα της Σχολής, από τον Υπτγο ε.α. κύριο Δημήτριο Σμοκοβίτη Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τέως καθηγητή ΣΣΕ και ΣEΘΑ, με θέμα «Η Ταυτότητα της Στρατιωτικής Κοινωνιολογίας».

Σκοπός της διάλεξης ήταν η ενημέρωση των Στελεχών και των Σπουδαστών στη σχέση Στρατιωτικού Θεσμού και Ευρύτερης Κοινωνίας, στην οργάνωση και ένταξη του Στρατού ως κοινωνικού θεσμού στα πλαίσια συγκεκριμένων κοινωνικών συστημάτων...