Δραστηριότητες

Μάιος 07, 2019

Την Παρασκευή 03 Μαΐου και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ο εορτασμός του Προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου.

Με το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε σειρά επιδείξεων - εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως ασκήσεις ακριβείας από Διμοιρία Σπουδαστών, τεχνικές αυτοάμυνας, έκθεση οπλισμού, καθώς και επιβίβαση - αποβίβαση σε ελικόπτερο, αναρρίχηση – καταρρίχηση στον πύργο αναρρίχησης της Σχολής και ταχεία τάξη ΒΟΠ.

...
Μάιος 02, 2019

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στους αγώνες πρωταθλημάτων των Στρατιωτικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που έλαβαν χώρα από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου έως τη Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, κατακτώντας την 2η θέση στις γυναίκες και την 3η θέση στους άντρες και αποκομίζοντας συνολικά 47 μετάλλια.

Μάρτιος 27, 2019

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στις τοπικές εκδηλώσεις εορτασμού (Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Τρικάλων, επιμνημόσυνη δέηση - κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων 5ου ΣΠ) καθώς και με πεζοπόρα τμήματα, στις παρελάσεις των πόλεων Τρικάλων, Λαρίσης και Αθηνών.

Μάρτιος 15, 2019

  Την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 η Σχολή συμμετείχε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο Ύψωμα 731. 

  Προηγήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Aγίας Κυριακής και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο ομώνυμο μνημείο.