Δραστηριότητες

Μάρτιος 30, 2018

Στο πλαίσιο συνεργασίας επί θεμάτων μετεξέλιξης και αναβάθμισης του θεσμού των Υπαξιωματικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, επίσκεψη του Υπασπιστή Διοίκησης του Training and Doctrine Command (TRADOC) του Στρατού των ΗΠΑ CSM David Davenport.

Μάρτιος 23, 2018

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε, στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στο στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής, από τον Tαξίαρχο κ. Δημήτριο Τσιπίδη παραδίδοντα Διοικητή, στον Ταξίαρχο κ. Δημοσθένη Κωστόπουλο παραλαμβάνοντα Διοικητή

Παρέστησαν ως εκπρόσωπος του ΓΕΣ, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Β΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Μανούρης Νικόλαος, o Δκτής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. Ζερβάκης Δημόκριτος καθώς και...

Μάρτιος 23, 2018

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 η Σχολή συμμετείχε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο Ύψωμα 731.

Προηγήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο ομώνυμο μνημείο.

Φεβρουάριος 26, 2018

Ολοκληρώθηκε η χειμερινή Εκπαίδευση - Διαβίωση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στην περιοχή «Χαμηλά Λιβάδια Κόζιακα» στο Περτούλι (εγγύς του χιονοδρομικού κέντρου) η οποία διήρκησε από 05 έως 16 Φεβ 2018.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Σπουδαστών περιελάμβανε τεχνικές επιβίωσης και ασκήσεις μικρών κλιμακίων σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.