Δραστηριότητες

Δεκέμβριος 24, 2018

Παρουσία του Υποδιοικητή της Γενικής Επιθεώρησης Στρατού – Διοίκησης Δογμάτων Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ), Υποστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Μασούρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας 43 Επιλαχόντων Πρωτοετών Σπουδαστών, (32 άνδρες και 11 γυναίκες) εκ των οποίων ένας Σπουδαστής από την Κύπρο, Τάξεως 2021 «Επχίας (ΠΖ) Δημήτριος Ίτσιος».

Νοέμβριος 30, 2018

  Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2018 οι Σπουδαστές ΙΙας Τάξης της Σχολής, πραγματοποίησαν επίσκεψη-ξενάγηση στο Μουσείο Ακρόπολης, τον Παρθενώνα και την Προεδρική Φρουρά. Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκαν το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, τον Μαραθώνα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα, τον Τύμβο των Πλαταιών και το Μνημείο της Μάχης των Θερμοπυλών. 

Νοέμβριος 23, 2018

Στo πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης στο Μνημείο πεσόντων, στο Στρατόπεδο «ΚAΒΡΑΚΟΥ».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν Ασκήσεις Ακριβείας από Διμοιρία Επιδείξεως, Επίδειξη Ομάδας Αυτοάμυνας και Επίδειξη Κυκλικής Εκγύμνασης από Διμοιρία Σπουδαστών της Σχολής.

Νοέμβριος 22, 2018

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στην έδρα της ΣΜΥ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών διαλέξεων καθώς και του έτους μέριμνας προσωπικού πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα "Προσαρμογή νεοεισερχομένων Σπουδαστών στο Στρατιωτικό περιβάλλον - Ο ρόλος της μεγαλύτερης τάξης" από την Ανθλγό (ΥΨ) Αγοραστού Καλλιόπη - Μαρία και από την Ανθστή (ΜΧ) Νταφοπούλου Χρυσάνθη.