Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων και Δεκτοί Υποψήφιοι Ακαδ. Έτους 2024

Κοινοποίηση Προγράμματος Προκαταρκτικών Εξετάσεων και Δεκτών Υποψηφίων για την εισαγωγή σπουδαστών σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ για το ακαδ. έτος 2024-2025

Εκδόθηκε, από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), το πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) και η κατάσταση των δεκτών υποψηφίων που επέλεξαν ως εξεταστικό κέντρο τη ΣΜΥ.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (σε ποια ομάδα ανήκετε- πότε παρουσιάζεστε – που παρουσιάζεστε)
  • ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των υποψηφίων που κατέθεσαν δικαιολογητικά στη ΣΜΥ στην οποία εμφανίζεται η ομάδα στην οποία έχετε ενταχθεί για τις προκαταρκτικές εξετάσεις και η ημερομηνία πρώτης παρουσίασης.

     ➡     Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων 2024

     ➡     Κατάσταση Δεκτών Υποψηφίων Ακαδ. Έτους 2024-2025ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
:

1. Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού covid-19 και λοιπών αναπνευστικών λοιμώξεων είναι υποχρεωτική η επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορονοϊού (rapid test) στο οποίο θα έχουν υποβληθεί εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την πρώτη ημέρα της έναρξης των εξετάσεων, την οποία, οι υποψήφιοι θα έχουν καθημερινά μαζί τους.

2.  – Ισχυρή σύσταση χρήσης προστατευτικής μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας από όλους τους υποψηφίους, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εξεταστικών κέντρων. Δεν συνιστάται η χρήση μάσκας από τους υποψηφίους κατά τη διάρκεια των αθλητικών δοκιμασιών.

3.  Κατά την παρουσίαση τους στο εξεταστικό κέντρο θα πρέπει να έχουν γραφική ύλη: 2 λευκές σελίδες Α4, μπλε στυλό, μολύβι, γόμα και ξύστρα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΣΜΥ – Πληροφορίες Πρόσβασης
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η στάθμευση μπροστά στη ΣΜΥ.

424 ΓΣΝΕ – Πληροφορίες Πρόσβασης