Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Ημερήσια Διαταγή Παραλαμβάνοντα Διοικητή

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, σπουδάστριες, σπουδαστές, στρατιώτες και Πολιτικό Προσωπικό της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Αναλαμβάνω σήμερα κατόπιν απόφασης της Στρατιωτικής Ηγεσίας, τη Διοίκηση μίας εκ των δύο παραγωγικών σχολών στελεχών του Στρατού Ξηράς.

Υποκλίνομαι με τιμή και ευλάβεια στην πολεμική σημαία της Σχολής και αποτείω φόρο τιμής στους ηρωικούς νεκρούς που έπεσαν στα πεδία των μαχών.

Ως Διοικητής της Σχολής υπόσχομαι να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, για να φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης με την οποία με περιέβαλε η ηγεσία, να ανταποκριθώ στην αποστολή μου, να συνεχίσω το έργο των προκατόχων μου, να τηρήσω πιστά τους νόμους και τους Στρατιωτικούς Κανονισμούς και να απαιτήσω την τήρηση τους από όλους χωρίς καμία εξαίρεση.

Σπουδαστές και σπουδάστριες, είστε το μέλλον της πατρίδας μας, προκαλέστε την ιστορία με την λεβεντιά σας.

-Είστε τα στελέχη της πρώτης γραμμής, του Έβρου, των νησιών και της Κύπρου μας.

-Το πρώτο κύμα των πεζοναυτών μας.

-Το πρώτο STICK των αλεξιπτωτιστών μας

-Αυτοί που θα συντηρήσουν το πολύτιμο υλικό του Στρατού μας.

Θα έχετε το ιερό προνόμιο να χρεωθείτε πατρίου εδάφους . Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη.

Εκεί επικεντρώνω την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Σχολής μας, να σας καταστήσουμε ικανούς να αναλάβετε αυτήν την ευθύνη επιτυχώς με την νοοτροπία του Νικητή, και Τελική Επιθυμητή κατάσταση τη νίκη των Ελληνικών Όπλων.

Για την εκπλήρωση της αποστολής μας προσδοκώ τη στήριξη όλων των συνεργατών μου αλλά και της τοπικής κοινωνίας με την οποία η Σχολή διατηρεί άρρηκτους δεσμούς και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Η Σχολή είναι υπερήφανη για την πόλη μας και η Πόλη μας για την Σχολή της. Επιτρέψτε μας από τούδε να λέμε: ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ.

Γνωρίζω πολύ καλά το έργο που επιτελείται, όπως επίσης και το υψηλό επίπεδο πειθαρχίας, εκπαιδεύσεως, και ηθικού που έχετε επιτύχει, και θεωρώ τύχη αγαθή το γεγονός ότι παραλαμβάνω σήμερα τη Διοίκηση από ένα καταξιωμένο Αξιωματικό, τον Ταξίαρχο κ. Δαλάκη Κωνσταντίνο τον οποίο ευχαριστώ για το επίπεδο που μου παραδίδει τη Σχολή καθώς και για την πλήρη ενημέρωση, και του εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ζητώ από όλους σας συνειδητή πειθαρχία, υπευθυνότητα, εργατικότητα, ρεαλιστική και καινοτόμα εκπαίδευση, απόλυτα προπαρασκευασμένη και ασφαλή, σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε ατόμου, συνεργασία και ψυχική επαφή μεταξύ μας.

Θα είμαι πάντοτε κοντά σας συμπαραστάτης και οδηγός πρόθυμος να προσφέρω κάθε βοήθεια που θα απαιτηθεί.

Ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια του Θεού θα εκπληρώσουμε το έργο μας.

Υπερήφανος για την αποστολή που μου ανετέθη και έχοντας επίγνωση ότι θα συνεχίσω μαζί σας έναν ωραίο αγώνα με αισιοδοξία και χαμόγελο, εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία και σας καλώ να αναφωνήσετε

ΖΗΤΩ ΤΟ Έθνος

ΖΗΤΩ Ο Στρατός

ΖΗΤΩ Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών